قهوه دمی

درباره مسائل علمی است

قهوه دمی

۴ بازديد
شاید در منوی کافه‌ها اسم «قهوه دمی» به چشمتان خورده باشد یا ابزارهای خاص آن، مانند ظروف و قیف‌های شیشه‌ای و سرامیکی را دیده باشید. اما قهوه دمی (به انگلیسی: Brewed Coffee) چیز پیچیده و عجیب و غریبی نیست بلکه آنقدر روش‌های مختلفی برای تهیه قهوه دمی وجود دارد که می‌توانید به سادگی در خانه برای خودتان قهوه دم کنید و از آن لذت ببرید. 

دم کردن فرآیندی است که در آن دانه‌های قهوه در تماس با آب قرار می‌گیرند و ترکیبات محلول در آب این دانه‌های قهوه طعم و رایحه منحصربفرد خود را به آب می‌بخشند. محصول نهایی این فرآیند «قهوه دمی» است. قهوه دمی از 98 درصد آب و 1-1.5%  مواد محلول در آب موجود در دانه‌های قهوه تشکیل شده است.

اگر به انواع قهوه دمی علاقمند هستید و می‌خواهید از طعم منحصر‌به‌فرد و متفاوت آنها لذت ببرید، محصولات زیر را تهیه کنید. محصولات کافی استور همگی به صورت تازه برشت توسط خود مجموعه برشته‌کاری شده و برای شما عزیزان ارسال می‌شوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.